onsdag 3 september 2008

3 september 2008

är en väldigt ful liten håla. Men det finns bra saker här också, som köpcentret, Coop och Tempo. Finns även en godisaffär och ett bibliotek. Och vårdcentralen får man inte glömma, för dit ska vi på hälsoundersökning ganska snart om vi får någon tid. Vandrarhemmet är också fint, det är väldigt mysigt och chefen är jättesnäll. Vi har fått typ det största rummet, rätt gött! Det ligger innanför köket så vi har nära när vi ska laga mat. Det är helt fullproppat med saker men ganska fint ändå! Der enda jobbiga är att vi måste flytta ut våra grejer till helgen, för då kommer det massor med turister hit. Om vi hade varit kvar över helgen så hade vi fått bott i en jätteäcklig barack, men som tur vad så ska vi åka hem.

Vi har jobbat två dagar också, i måndags var det introduktion från typ halv åtta till tio och sen fick vi jobba. Det var lite dålig introduktion på hur de olika stationerna fungerade så det var lite jobbigt, och dessutom sa alla olika saker! Men nu har man provat på lite olika och jobbet är inte svinkul, men det går. Ännu roligare när man får jobba tillsammans med nån kompis. Vi kommer jobba kväll idag och imorgon också, och sen på fredag fick vi vara lediga eftersom vi var så snälla och gick med på att jobba kväll så här direkt. Imorgon ska vi jobba övertid också, det är det typ varje dag, så då kommer vi sluta klockan ett på natten!

På fredag ska vi i alla fall gå upp tidigt och åka hem, vi ska åka med i Linns bil. Skitgött! Vi kommer komma till stan typ kanske halv tolv eller nåt! Mamma, kan du hämta mig? :)

Aja, vi har det bra även om jobbet inte är svinkul, kommer gå fram till jul i alla fall! :)

Kramar

3 kommentarer:

Anonym sa...

very nice! hahahahaha

Anonym sa...

Självklart hämtar jag dej Becca!Puss

Anonym sa...

Mamma, jag tror inte du behöver hämta mig, pappa ska ändå in till stan! Hör av mig på fredag förmiddag!