tisdag 27 maj 2008

27 maj 2008

Ja, nu är man hemma igen efter en underbar vecka på underbara Rhodos med underbara Elin. Moahaha, jag missbrukar ett ord, gissa vilket?

Det har i alla fall varit en jättebra vecka. Vi har ätit massa god mat, solat, badat, gått flera mil, festat, njutit, shoppat massa bra saker (Becca) och massa onödiga saker (Elin), och fördruckit (är det ens ett ord?) oss på körsbärslikör! Toppen, helt enkelt. Orkar typ inte skriva jättemycket om varje dag och vi har gjort, men man kan inom kort hitta bilder på min bilddagbok för att se vad vi har gjort. Vi har i alla fall åkt på två utflykter, en till en jättefin stad som heter Lindos. Den kallas "den vita staden" för alla hus är vita, och det var jättemysiga gränder. Sedan har vi också åkt på utflykt till en vattenpark. Det var roligt, och allra roligast var vågpoolen!

Har i alla fall hunnit få lite färg och vilat upp sig lite. Elin och jag har inte bråkat en enda gång, coolt egentligen eftersom vi har levt så tätt i en vecka! Hann precis börja längta hem lite i alla fall, precis när det var dags att åka hem, så det var skönt.

Idag var man då tillbaka i skolan, det var skönt. Kul att träffa alla igen. Och vi vet att de har saknat oss även om de inte erkänner det! XD Moahahahaha!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Klart alla har saknat er :'D Sverige har inte vart sig likt utan er ;)

Anonym sa...

Naaw sötis <3